Stichting de Vreugdefabriek: Muziek, Entertainment en Activiteiten voor zorginstellingen en verpleeghuizen. Wij bieden diverse interactieve muziekprogramma’s voor een betaalbare prijs. Muziek en Entertainment DOOR en VOOR mensen met een beperking en ouderen.

De UP & DOWN Discoshow: Dj’s met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking draaien met hun eigen professionele discoshow op feestjes en evenementen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, disco feest, of ander evenement, onze dj’s maken van elke feestje een SUPER PARTY.

De Heedoemeesjooow: Deze Interactieve Discoshow wordt verzorgd door 2 professionele dj’s / entertainers die met muziek en veel interactie met het publiek voor elke doelgroep een passend programma bieden. Deze show is te boeken voor: Disco feesten, Themafeesten, Jubilea, Openingsfeest en andere evenementen.

De Krasse Knarren Show: Dit is een interactief muziekprogramma voor (demente) ouderen. Onze entertainers verzorgen met een prachtig decor, aangepaste kleding en natuurlijk muziek uit die vervlogen tijd een programma waarin de gasten mee worden genomen naar die Goeie Ouwe Tijd. Naast het decor uit de jaren 50 worden er op een groot scherm beelden vertoond van die tijd van weleer. Voor de liefhebbers draaien we een Oud Hollandse Bingo waarbij er leuke prijzen voor de deelnemers te winnen zijn.

BUTTONS maken: Voor groepen vanaf 10 personen verzorgen wij een Button Workshop bij zorginstellingen en daaraan gerelateerde organisaties. Leuk voor vakantie activiteiten en evenementen of op de woning van uw bewoners.  U boekt, wij doen de rest.

Bij alle activiteiten en programma’s waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsapparatuur, wordt de installatie dusdanig afgesteld zodat het voor iedereen gezellig blijft. De eventuele lichtshow is NOOIT hinderlijk voor het publiek. Dus geen felle spots en stroboscopen.

Gezien wij een stichting zijn zonder winstoogmerk kunnen wij voor instellingen en aanverwante organisaties de kostprijs laag houden. Dit is mede te danken aan onze vrijwilligers, sponsoren en donateurs.

Kijkt u eens naar de reacties in ons gastenboek en op de Facebook pagina van de Vreugdefabriek.