Vanaf heden is het voor zorginstellingen en daaraan gerelateerde organisaties mogelijk om bij ons een workshop BUTTONS maken te boeken. Onder begeleiding kunnen cliënten / bewoners hun eigen button maken. Alle mogelijke afbeeldingen kunnen hiervoor worden gebruikt zoals: foto’s, afbeeldingen, teksten en eigen ontwerp. De buttons hebben een diameter van 56 mm en kunnen worden bevestigd door middel van een speld. Met onze professionele buttonmachine kan iedereen zijn of haar button(s) maken. Het maken van je eigen button is heel eenvoudig

Een gezellige activiteit die zowel individueel als in groepsverband kan worden gedaan op elke gewenste locatie. Of het nu op een dagactiviteitencentrum is, een woning of recreatieruimte, de buttonworkshop is overal inzetbaar. Ook is het mogelijk om de workshop  voor een dag of dagdeel te boeken. Het maken van buttons is heel eenvoudig. Met een beetje hulp van onze begeleiders heeft iedereen de mogelijkheid om zijn / haar creatieve talent te gebruiken.

Het is uiteraard ook mogelijk om deze workshop samen te boeken met bijvoorbeeld de Up & Down Discoshow, de Heedoemeesjooow of de Krasse knarren show. Overdag de workshop en hierop aansluitend een discofeest. Mogelijkheden genoeg dus voor u als organisatie om uw cliënten / bewoners iets leuks te bieden tijdens een vakantieprogramma, themafeest, doe-middag of gewoon als activiteit op de woning van uw instelling.

Heeft u interesse in deze workshop of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op via: info@devreugdefabriek.nl  of bel 06 2820 4744.

Workshop buttons maken