Nieuwe apparatuur voor de Vreugdefabriek…….. en daar zijn we heel blij mee. Voor de diverse interactieve programma’s hebben we een nieuwe laptop en een controller inclusief flightcase gekocht. In het huidige digitale tijdperk een must voor onze dj’s van de Up & Down Discoshow, de Heedoemeesjooow en de Krasse Knarren Show.

Met het bijbehorende dj programma kunnen onze dj’s in no time de gewenste muziek vinden in het bestand van meer dan 45.000 titels. Ook kunnen ze op een eenvoudige wijze een mix maken, effecten toevoegen enz. Natuurlijk blijven we naast de nieuwe apparatuur ook gebruik maken van onze cd’s.

We hebben deze apparatuur kunnen kopen met het geld wat we hebben ontvangen voor onze optredens en door de donaties en giften. We zijn deze donateurs dan ook heel erg dankbaar. Gezien wij steeds meer optredens krijgen willen wij in de toekomst meer apparatuur gaan aanschaffen. Gezien de huidige geluidset behoorlijk is verouderd staat deze bovenaan onze verlanglijst. Een goede installatie die geschikt is voor onze doelgroep kost al gauw € 3500,- Dat wordt dus flink sparen de komende tijd.

Wilt u ons hiermee helpen??? Dat stellen wij zeer op prijs natuurlijk.

U kunt uw donatie overmaken op NL 64 ING B000 6936 599 t.n.v. stichting de Vreugdefabriek.

Voor elke donatie groot of klein, zijn we u heel dankbaar.

img_20161102_203718