De nieuwe Belevenistafel voor onze stichting is een feit. Vorige week hebben we het nieuwste model in ontvangst mogen nemen van Onwijs. De fabrikant van deze Belevenistafel is erg enthousiast over het werk van onze vrijwilligers. Daarom steunt dit bedrijf ons op deze manier. Daarmee zijn wij uiteraard heel blij.

De nieuwe Belevenistafel

De nieuwe Belevenistafel

Meer mogelijkheden

De nieuwe Belevenistafel heeft veel extra mogelijkheden ten opzichte van onze vorige tafel. Zo is de hoogte elektrisch verstelbaar en kantelbaar. Hierdoor kunnen ook mensen met een rolstoel zonder probleem gebruik maken van deze tafel. Het verplaatsen naar verschillende locaties is nu nog eenvoudiger geworden. Een smalle deur? Dat is geen enkel probleem voor deze belevenistafel.

Nieuwe programma´s

Ook het aantal programma´s is enorm uitgebreid. Hierbij is ook gedacht aan de cliënten in de gehandicaptenzorg. Voor elk niveau in deze doelgroep zijn er applicaties toegevoegd die zowel in groepsverband als individueel gebruikt kunnen worden.

Natuur menu

Voor mensen die van rust houden, is dit menu een geweldige uitkomst. Door de prachtige beelden van landschappen, dieren en de natuur kunnen zij ontspannen en genieten. Voor de ouderenzorg en mensen met autisme is dit een welkome aanvulling. Hiermee brengen wij ook voor deze mensen een stukje vreugde.

Huren

Zoekt u voor uw bewoners of cliënten een leuke activiteit? Dan kunt u bij ons de Belevenistafel huren voor een betaalbare prijs. Wij verhuren de Belevenistafel altijd met begeleiding van onze vrijwilligers.

Wilt u hierover meer weten? Dan kunt u op info klikken, of stel uw vraag via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook bellen met 06 2820 4744 of mail naar info@devreugdefabriek.nl  Wij komen graag naar uw zorginstelling of verzorgingshuis met deze interactieve activiteit.

Bedankt

Dankzij de medewerking van Onwijs, kunnen wij nu nog meer vreugde brengen bij diegenen die het zo hard nodig hebben. Hiervoor willen wij de mensen van dit bedrijf heel graag bedanken namens alle vrijwilligers van stichting de Vreugdefabriek.

 

Nieuwe Belevenistafel van Onwijs