Ons programma voor de komende weken ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 november: Dan verzorgen we met de Krasse Knarren Show een programma voor de senioren van de KBO in Puiflijk.

Zondag 26 november: Met de Heedoemeesjooow zijn we te gast bij Zorginstelling Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Dit ter gelegenheid van de 65 jarige verjaardag van een bewoner.

Donderdag 30 november: Onze vrijwilligers gaan dan op pad met de belevenistafel. Bij Zorggroep Maas en Waal, locatie de Kasteelhof in Druten.

Vrijdag 15 december: Op de kerstmarkt van zorginstelling Zideris in Rhenen verzorgen de DJ’s van de Up & Down Discoshow de muziek en het geluid. Dit doen zij dit jaar al voor de derde keer.

Vrijdag 22 december: Zorggroep Maas en waal heeft voor haar bewoners de belevenistafel bij ons geboekt. Onze vrijwilligers gaan dan naar de Alde Steeg in Beuningen voor een gezellige, interactieve middag met de bewoners.

Zaterdag 23 december: Onze dj’s van  de Up & Down Discoshow draaien dan op de markt in Druten. Zij draaien dan in het glazen huis. Dit evenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, onze dj’s hebben er nu al zin in.

Maandag 25 december: Op 1e kerstdag zijn onze vrijwilligers thuis om met familie en vrienden kerstmis te vieren.

Dinsdag 26 december: Ook de 2e kerstdag zijn onze vrijwilligers lekker vrij.

Ook voor het nieuwe jaar staan er alweer verschillende optredens en activiteiten gepland. Onze vrijwilligers zullen ook in 2018 weer regelmatig op pad gaan naar de zorginstellingen en zorghuizen door heel Nederland.

Wilt op de hoogte blijven van ons programma, de activiteiten en het laatste nieuws?

Meld u zich dan aan voor onze NIEUWSBRIEF

Onze agenda voor de maand januari is eind december te vinden op onze site en in de nieuwsbrief. Ook op onze Facebook pagina kunt regelmatig berichten lezen over onze stichting. Mocht u onze Facebook pagina willen liken, dan zijn wij daar heel blij mee.