Met het optreden van de Heedoemeesjooow en de Workshop Buttons maken werd het weer een gezellig feest bij zorginstelling ’s Heeren Loo in Druten. Afgelopen vrijdag mochten wij van de Vreugdefabriek een optreden verzorgen voor mensen met een verstandelijke beperking tijdens het vakantieprogramma.

Dit jaar had de organisatie gekozen voor het thema Cowboys en Indianen. Evenementenhal de Wielewaal was helemaal omgetoverd in het Wilde Westen. Met een prachtig decor, echte paarden en natuurlijk heel veel cowboys, cowgirls en Indianen leek het erop alsof je midden in een Westernfilm terecht was gekomen.

De dj van de Heedoemeesjooow draaide gezellige feestmuziek ook echte cowboys en indianenmuziek. Ook werden er verzoeknummers gedraaid en werd er gedanst op o.a. de Lambada. Ook een echte country polonaise mocht natuurlijk niet ontbreken. Zelfs de cliënten in een rolstoel namen hieraan deel.

Bij het optreden van de Heedoemeesjooow horen natuurlijk spelletjes met het publiek. Van het cowboy en cowgirl werpspel kregen de bezoekers geen genoeg, de deelnemers ontvingen allemaal een leuke prijs.

Voor het creatieve publiek verzorgden onze cowgirls Suzanne, Noa en Joyce een button workshop. Deze workshop werd druk bezocht. Deelnemers konden van hun eigen ontwerp buttons drukken. Een tafel vol kleurpotloden, stiften, lijm, glitters en heel veel blije gezichten maakten deze knutselhoek compleet.

Als klap op de vuurpijl verzorgden de dj’s van de Up & Down discoshow tussendoor ook nog een optreden. DJ’s Berrie en Arjan van de dj club draaiden verzoekplaatjes en kondigden de muziek heel professioneel aan. Deze dj’s weten wat feesten is en dat hebben ze laten zien tijdens deze show.

De tijd vloog helaas weer snel voorbij en zo kwam er veel te snel alweer een einde aan een geweldige middag. Wij bedanken de organisatie voor de fijne samenwerking en hun geweldige inzet, dj’s Berrie en Arjan, de catering en natuurlijk het geweldige publiek.

Namens Suzanne, Noa, Joyce en Jan wensen wij iedereen nog een fantastische vakantie week en heel graag tot een volgende keer. Yehaaaaaaaaa.

Kijk voor meer op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/De-Vreugdefabriek-414237355422320/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1 en op https://www.facebook.com/recreatie.vrijetijd?fref=ts