Optredens van De Vreugdefabriek in oktober en november: Op zondag 16 oktober aanstaande draaien de dj’s van de Up & Down Discoshow in het voorprogramma van Bolderpop in Druten. Onze dj’s beginnen om 12.00 uur met het draaien van gezellige muziek om het publiek vast op te warmen voor de vele artiesten die deze middag zijn te zien en te horen. Met optredens van: Jannes, het Feestteam, gebroeders Rossig, de Alpenzusjes, Tim Douwsma en Patty Brard. De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Jochem van Gelder. Dit festival wordt georganiseerd voor mensen met een beperking. Kijk voor meer info op http://www.stichtingbolderpop.nl/

De Up & Down Discoshow is een discoshow DOOR en VOOR mensen met een beperking. Met gezellige Hollandse feestmuziek, disco, Top 40 muziek, House, Rock en Happy Hardcore. Natuurlijk draaien onze dj’s met een beperking verzoeknummers met veel plezier. Met een prettig geluidsniveau en een lichtshow die ook geschikt is voor mensen met epilepsie maken zij er altijd weer een feest van. Deze discoshow is de dé discoshow voor zorginstellingen en aanverwante organisaties.

Woensdag 9 november zijn we met de Krasse Knarren Show in woon-en zorgcentrum ’t Dijkhuis in Bathmen. Het gaat hier om een besloten feest. Met de Krasse Knarren Show verzorgen wij een optreden voor (dementerende) ouderen. Dit interactieve muziekprogramma zit vol met oude muziek, een prachtig decor, de Hollandse Bingo, het Rad van de muziek en natuurlijk onze accordeonist.

Met de diverse programma’s die wij zorginstellingen en verzorgingstehuizen kunnen aanbieden zijn we landelijk actief. Eerder hadden we al optredens in o.a. Bedum ( Groningen), Zoetermeer, Groesbeek, Tilburg, Amsterdam, Druten, Nijmegen, Zeewolde, Rhenen en Maasbommel.

Kom zondag 16 oktober a.s. naar Bolderpop in Druten bij Active Partyworld. Onze dj’s hebben er weer heel veel zin in. Zij beginnen met de Up & Down Discoshow om 12.00 uur met het draaien. Kom op tijd en dansen is toegestaan. Tot ZZZZZONDAG.

Up & Down Discoshow

De Up & Down Discoshow