Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Ouderen van woonzorgcentrum genoten

feb 1, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

De ouderen van woonzorgcentrum Strammerzon in Akersloot hebben enorm genoten tijdens onze show. Voor een groep van ongeveer dertig mensen had de ViVa Zorggroep de Krasse Knarren Show geboekt.

Al voor het begin van ons programma genoten de mensen van de oude beelden van Akersloot en omgeving. Daarmee kwamen herinneringen naar boven waardoor er aan de tafels mooie verhalen werden verteld.

Daarnaast kregen we al meteen leuke reacties over ons decor. Voor de bezoekers en organisatie was de middag al geslaagd voordat we waren begonnen.

Ouderen van woonzorgcentrum

spannend feestje

Bij de Krasse Knarren Show vermaken wij de mensen niet alleen met muziek, maar ook met een plaatjesbingo. Zo ook hier in Akersloot waar de mensen fanatiek meededen. Uiteraard ontvingen de winnaars een leuk prijsje.

Daarna was het de beurt aan het publiek. Bij het rad van de muziek werden de bezoekers actief betrokken. Met de optredens van onder anderen Gert en Hermien, Elvis Presley en De Zangeres Zonder Naam werd het een gezellige boel. Prachtig om te zien hoe de mensen zaten te genieten tijdens de optredens van hun medebewoners.

Muziek

De ouderen van woonzorgcentrum Strammerzoom waren erg blij met de muziek uit hun jeugd. Met de hits van bijvoorbeeld Fats Domino en Roy Orbison gingen we naar de tijd van de Rock & Roll. En met de bekende inhakers werd het helemaal een feest.

ouderen woonzorgcentrum genoten

bedankt

Na afloop mochten wij een welgemeend applaus en heel veel lieve bedankjes ontvangen. Voor oktober staat al een optie voor ons themafeest Viva Tirol gepland.

De organisatie heeft een leuke review geschreven op onze site. Graag willen wij iedereen bedanken voor deze geweldige middag. Wat ons betreft, heel graag tot ziens.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?