Vorige week was het Partytime bij de Swiete in Druten. Onze dj’s draaiden hier met de Up & Down discoshow op het feest van de damesclub. Deze vrouwen houden wel van een feestje, daarom kwamen zij al vroegtijdig naar de zaal.

Partytime

Tijdens de koffie draaiden de dj´s achtergrondmuziek en kwamen de eerste verzoekjes binnen. De dames kwamen al snel op de dansvloer en er werd vrolijk meegezongen op de Hollandse hits. Bij de polonaise kwam iedereen van de stoel, wat een gezelligheid.

De tijd ging snel voorbij en moesten wij helaas weer afscheid nemen van het publiek. Onze dj´s ontvingen een welverdiend applaus en draaiden nog een laatste meezinger. Hiermee ging iedereen weer vrolijk huiswaarts.

Onze dj’s

Berrie praat graag de plaatjes aan elkaar en wordt ook wel de rijdende muziek encyclopedie genoemd. Bij de eerste seconden van een plaat weet hij meteen welke artiest het zingt en wat de titel is van het nummer.

Jan is al vanaf het eerste moment actief als dj bij onze stichting, hij kent heel veel soorten muziek.  Bovendien beschikt hij ook over een goede zangstem en dat laat Jan graag horen tijdens de optredens.

 

Foto’s zijn met toestemming gepubliceerd, dit vanwege de privacy.

Ahmed is een echte liefhebber van rapmuziek. Omdat te laten zien rapt hij graag mee op bekende hits van o.a. Boef, Yes-r en Ali B. Deze dj is sinds dit jaar bij ons en vindt het heel leuk om als dj te draaien.

Vincent is de jongste dj en houdt van Hollandse muziek. Daarom zijn Guus Meeuwis, Frans Bauer en het Feestteam zijn favoriete artiesten. Tevens is hij een echte grappenmaker en altijd in voor een lolletje.

Bij een volgende gelegenheid zullen wij de andere dj´s aan u voorstellen.

Boeken

Berrie, Jan, Ahmed en Vincent zijn een paar enthousiaste dj’s die met heel veel plezier plaatjes draaien. Hiermee laten ze zien dat zij ondanks hun beperking de mensen heel goed kunnen entertainen. Heeft u iets te vieren en zoekt u gezellige muziek? Dan kunt u de Up & Down Discoshow boeken. Daarvoor kunt u ons mailen of bellen.