Een prachtig feest was het afgelopen zondag middag bij zorginstelling Zideris in Rhenen. Heel veel cliënten waren naar het Forum gekomen om te dansen en te feesten bij de Heedoemeesjooow. Met veel muziek en spelletjes met het publiek wisten Suzanne, Gijs en Jan de bezoekers vanaf het begin tot het einde te vermaken. Er werd gedanst, polonaise gelopen en heel fanatiek meegedaan met de diverse spelletjes waarmee leuke prijzen waren te winnen. De spelletjes bij de Heedoemeesjooow zijn ook geschikt voor mensen die rolstoel gebonden zijn.

Uit het publiek kregen we spontane optredens van een aantal nog niet ontdekte artiesten. Maar dat er veel talent op Zideris aanwezig is, hebben wij afgelopen zondag wel ondervonden. Heel mooi om te zien hoe iedereen op zijn / haar eigen manier genoot van deze interactieve muziekshow van stichting de Vreugdefabriek.

Omdat het zo gezellig was, hebben we het programma een kwartier verlengd. Aan het eind van de show kregen de bezoekers nog een Heedoemeesjooow diploma en een button mee naar huis. Van diverse cliënten kregen we tekeningen die we mee naar huis mochten nemen als dank voor de leuke middag. Tja dat zijn dan voor ons van die bekende kippenvelmomenten.

We willen daarom iedereen heel erg bedanken voor de gezellige middag en wat ons betreft, graag tot een volgende keer. Gijs, Suzanne en Jan.

 

DSC_5782                Zideris feest 12 juni 2016