Het promoteam van de Vreugdefabriek is dinsdag 4 juli aanwezig bij RIJNPOP in Rhenen. Bij dit muziekfestival voor mensen met een beperking worden 10.000 bezoekers verwacht. Onze vrijwilligers zijn hier tussen 11.00 en 15.00 uur aanwezig om onze stichting te promoten. Zij staan met hun stand  op het festivalterrein naast de huifkar van zorginstelling Zideris.

Suzanne en Noa kunnen u alles vertellen over onze programma’s, activiteiten en onze laatste aanwinst…..  de BELEVENISTAFEL

Tijdens dit feestelijke evenement verloten wij diverse prijzen die bestaan uit:

Een GRATIS optreden met een programma van de Vreugdefabriek op jouw zorginstelling.

De BELEVENISTAFEL als activiteit geheel verzorgd inclusief begeleiding.

Cadeaubonnen van € 75, € 50 en € 25. Deze zijn te besteden bij alle programma’s en activiteiten van de Vreugdefabriek. Klik voor meer info op: Programma’s en activiteiten

Het enige wat je moet doen is je aanmelden voor onze nieuwsbrief bij ons promoteam. Uit de aanmeldingen verloten wij de prijzen en maken we de prijswinnaars via onze website bekend. Ook zullen wij de gelukkigen persoonlijk op de hoogte brengen van hun gewonnen prijs.

De organisatie heeft een geweldig muzikaal programma georganiseerd met bekende artiesten zoals Jannes, Dennie Christan, Renee Schuurmans en vele anderen. Ook is RadioNL op deze dag aanwezig.

Het beloofd een geweldig feest te worden, dus kom Dinsdag 4 juli naar Rijnpop in Rhenen.

De vrijwilligers van de Vreugdefabriek wensen jullie allemaal heel veel plezier.

RIJNPOP