Het publiek van Bolderpop in Druten werd door de dj’s van de Up & Down Discoshow opgewarmd voor de optredens van de bekende artiesten die daar gingen optreden. Onze dj’s verzorgden het voorprogramma van dit geweldige festival voor mensen met een beperking afgelopen zondag  met heel veel enthousiasme en plezier. Vanaf het eerste nummer zong het publiek al luidkeels mee en gingen de handen in de lucht. Dj’s Berrie en Arjan draaiden de beste Hollandse meezingers, waarbij het publiek uit volle borst meezong.

Vanaf het podium was het een prachtig gezicht om te zien hoe meer dan 500 mensen helemaal uit hun dak gingen bij het horen van o.a. Frans Duijts, Guus Meeuwis, René Schuurmans en Frans Bauer. Door het enthousiasme van onze dj’s werd het voorprogramma op zicht al een feest. DJ Arjan zong zelfs nog een nummer live van Jan Smit en ontving hiervoor een daverend applaus vanuit het geweldige publiek.

Na het optreden van Arjan en Berrie, nam presentator Jochem van Gelder het over en kon er worden begonnen met het programma. Maar liefst 6 bekende Nederlandse artiesten traden deze middag op en maakten er een geweldig feest van. Het Feestteam, de Alpenzusjes, Gebroeders Rossig, Jannes, Patty Brard en Tim Douwsma zorgden allemaal voor een geweldige sfeer en een prachtige middag. Het publiek heeft vanaf het begin tot het eind kunnen genieten van dit prachtige feest. We zijn ervan overtuigd dat iedereen heeft genoten van deze middag

Wij willen graag de organisatie, de mensen van het licht en geluid, William van Active Partyworld, de artiesten en natuurlijk het fantastische publiek bedanken voor dit geweldige evenement. Speciale dank aan Jochem van Gelder en Patty Brard voor de gezelligheid backstage.

Wat ons betreft tot volgend jaar bij Bolderpop 2017 in Druten, onze dj’s zijn er graag weer bij.

Groeten van Dj’s Arjan en Berrie, Suzanne, Gijs en Jan

Kijk ook op http://www.stichtingbolderpop.nl/  en op https://www.facebook.com/recreatie.vrijetijd