Tijdens RIJNPOP afgelopen dinsdag was ons promotieteam op het festivalterrein in Rhenen aanwezig. RIJNPOP is het festival voor mensen met een beperking.

Bij onze stand konden de bezoekers terecht voor informatie over de Vreugdefabriek.

Onze vrijwilligers, Suzanne en Noa hadden het erg druk door de grote belangstelling. Zij stonden mensen te woord en vertelden enthousiast over onze stichting. Daarnaast  deelden zij ook flyers, ballonnen en Buttons uit.

Deze Buttons zijn gemaakt door mensen met een beperking, die als vrijwilligers regelmatig hand en spandiensten verrichten voor de Vreugdefabriek.

Belangstellenden konden zich ook aanmelden voor onze NIEUWSBRIEF . Hiermee willen wij iedereen op de hoogte houden van onze interactieve muziekprogramma’s, de Belevenistafel, de Button Workshop en de komende acties.

Gelukkig hadden de dames van ons promotieteam tussendoor ook nog even tijd om richting het grote podium te kijken. Hier traden vele bekende artiesten op waaronder; Jannes, Dennie Christian, Rene Schuurmans, Vinzzent en RadioNL.

De bijna 6000 bezoekers werden ook nog eens verrast door een optreden van Thomas Oudshoorn. Thomas is een cliënt van Zideris Mijdrecht en hij trad voor het eerst op voor zo’n groot publiek. Het optreden van deze spontane zanger werd door het publiek goed ontvangen.

Voor diegene die er dit jaar helaas niet bij konden zijn, alle optredens van Zideris Rijnpop 2017 zijn opgenomen door Oranje TV. Deze worden over een aantal weken op deze zender uitgezonden.

Ons promotieteam heeft enorm genoten van de vele optredens, maar nog meer van al die blije en feestende mensen. Dat was pas echt genieten volgens Suzanne en Noa.

Graag bedanken wij iedereen die onze stand heeft bezocht, de organisatie voor de fijne samenwerking en natuurlijk alle gezellige festivalgangers.

Wat ons betreft heel graag tot een volgende keer en wie weet zien we jullie een keer bij De Up & Down Discoshow of Heedoemeesjooow.

Suzanne en Noa