De senioren van Stichting Welzijn Ouderen Soest genoten gisteren met volle teugen van de Krasse Knarren Show. In De Drie Eiken in Soesterberg traden we met ons interactieve muziekprogramma  op voor ongeveer 50 ouderen.

Suzanne had zoals als altijd weer gezorgd voor oude beelden van de locatie van het optreden. Bij binnenkomst van de mensen werd daar al direct op gereageerd. Mooi om te zien hoe deze mensen reageerden op de voor hun herkenbare foto’s en filmpjes uit het grijze verleden.

Na het openingswoord van de organisatie begon het programma met onze accordeonist die bekende liedjes van vroeger liet horen op zijn accordeon. Dat de stemming er al direct in zat, was wel te horen aan het meezing gehalte.

Na de Oud Hollandse Bingo draaiden we wat verzoekjes, waarop werd gedanst. Tijdens de pauze kwamen de bitterballen voorbij en draaiden we achtergrondmuziek terwijl de mensen genoten van hun drankje.

Na de pauze was het tijd voor het rad van de muziek, zoals vaak het hoogtepunt van onze show. Deze groep senioren had hier wel heel veel plezier in, wat een enthousiasme in Soesterberg.

De tijd vloog voorbij en zo werd het al weer tijd om de laatste plaatjes te draaien. Met Chubby Checker , let’s twist again namen we afscheid van de gezellige mensen. Wij werden totaal verrast door de organisatie die prachtige bossen bloemen aan ons overhandigde als dank voor ons programma.

Dat we de mensen een stukje Vreugde hebben gebracht bleek wel uit de leuke en vooral lieve reacties die we mochten ontvangen na afloop. Mooi woorden, een hand, een knuffel of een glimlach. Voor ons is dat de bekende slagroom op de taart, hier doen we het voor. Met heel veel liefde en plezier.

Wij willen graag alle aanwezigen bedanken voor de gezelligheid en lieve reacties. De organisatie heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en de prachtige bloemen.

BLOEMEN ALS DANK VOOR ONS OPTREDEN

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

Suzanne en Jan