Seniorencarnaval voor de KBO in Deest werd een geweldig feest voor de bezoekers in het Trefpunt. Voor deze middag had de organisatie de Krasse Knarren Show geboekt.

De stemming zat er al direct in

Het programma begon met onze accordeonist die het publiek opwarmde met bekende meezingers. De stemming zat er gelijk in en er werd vrolijk meegezongen. Met wat Duitse Schlagermuziek vervolgden we het programma. Ondertussen werden verschillende verzoeknummers aangevraagd.

Seniorencarnaval KBO Deest

Seniorencarnaval KBO Deest

Muziek van toen

Voor dit seniorencarnaval hadden we uiteraard ook de carnavals hits uit de oude doos meegenomen. Geweldig om te zien hoe hierdoor gelijk de polonaise werd ingezet waarbij iedereen aansloot. Met de nieuwe Prinses Joyce voorop werd het al heel snel een gezellige boel.

Optreden van artiesten

Voor deze middag had de organisatie ook de Toppers (in mini uitvoering) gecontracteerd. De drie hele jonge artiesten vermaakten het publiek met hun zang en danskunsten op het podium. Na het optreden van deze Toppers werd de nieuwe Prins (Jo) van de KBO gehuldigd. Uiteraard werd hierbij de polonaise ingezet en zongen de mensen luidkeels mee op de carnavals hit  ” Hallo allemaal, fijn dat je er bent”.

Naast de muziek verzorgen we met de Krasse Knarren Show ook de entertainment voor senioren. Met het rad van de muziek weten we het publiek altijd weer te vermaken. Met heel veel interactie betrekken we hiermee het gehele publiek en bouwen we samen een feestje.

Entertainment

Ook op dit seniorencarnaval mocht het rad van de muziek natuurlijk niet ontbreken. Met veel enthousiasme werd er door het publiek meegedaan. Onze vrijwilligster Suzanne had de handen vol aan het uitdelen van de sambaballen. Nadat deze gestemd waren kon de sambaballen samba beginnen.

Omdat het zo gezellig was, besloot de organisatie deze middag met een uur te verlengen. Met de laatste verzoekjes, inhaken en de allerlaatste polonaise kwam er helaas weer een einde aan deze gezellige middag.

Graag bedanken wij de organisatie voor de fijne samenwerking en het publiek voor het applaus.

Wat ons betreft……. heel graag tot een volgende keer.

Suzanne en Jan