Service, bij welke bedrijven vind je het tegenwoordig nog? Wij hebben het de afgelopen week gelukkig mogen ervaren. Het bestaat dus nog.

Ons probleem

Voor onze stichting hebben we onlangs een gebruikt doorzicht projectiescherm gekocht. Hiervan ontbraken een aantal bouten om het scherm te bevestigen op het frame. Heel vervelend gezien deze bouten een speciale draad hebben. Nergens te koop, zelfs niet bij de gespecialiseerde ijzerwarenvakhandel.

Uit de brand geholpen

Dankzij het bedrijf BeleefAV in Doetinchem hebben we deze bouten kunnen krijgen. Stijn, medewerker van dit bedrijf heeft voor ons geweldig zijn best gedaan om deze onderdelen te vinden. Op zicht al een compliment waard voor zijn moeite. Nog mooier is, dat wij de bouten geheel gratis hebben ontvangen. Zelfs de verzendkosten werden niet berekend. Dat vinden wij SERVICE van de bovenste plank.

Wat doet dit bedrijf?

BeleefAV  ontwerpt, levert en onderhoudt alles op het gebied van audiovisuele oplossingen. Een bedrijf wat echt meedenkt met de klant en de afspraken nakomt. En dat zij dit doen met de beste service hebben wij mogen ervaren. Neemt u eens een kijkje op de site van dit bedrijf.

Voor de diverse programma’s en activiteiten kunnen wij dankzij BeleefAV ons grote projectiescherm gaan gebruiken. Wij bedanken dit bedrijf en Stijn in het bijzonder voor de geweldige service, TOP!!!