Onze interactieve show voor mensen met een verstandelijke beperking, de Heedoemeesjooow was afgelopen donderdag te gast in Oirschot. Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Vakantiehuis de Sprinkhaan was er een gezellige middag georganiseerd. Voor de genodigden, waaronder de burgemeester, sponsoren, ouders en kinderen had de organisatie er alles aan gedaan om er een feest van te maken.

Naast de geweldige catering, een ballonartiest en een knuffelhoek met bijzondere dieren had de organisatie de Heedoemeesjooow geboekt voor de kinderen met een verstandelijke beperking. Echter door het prachtige lenteweer bleven de mensen buiten genieten van de zon en de heerlijke hapjes die werden aangeboden. De kinderen vermaakten zich prima op het springkussen en in de speeltuin.

Ons programma was binnen gepland en was het mooie lenteweer voor ons helaas minder gunstig. Gelukkig kreeg onze creatieve Suzanne de kinderen toch naar binnen om de diverse spelletjes te spelen. Ook een enkele ouder durfde zich te wagen aan het poppetjes werpen waarbij ze werden aangemoedigd door de jeugd.

Om het voor de mensen buiten ook gezellig te maken hebben we een gedeelte van onze geluidinstallatie buiten gezet. Hierdoor konden zij genieten van achtergrondmuziek die varieerde van K3, Guus Meeuwis,  de laatste hits uit de top 40 en de vele verzoekjes. Dit alles met een aangepast geluidniveau waarbij de mensen zonder problemen een gesprek konden voeren aan de statafels. Heel fijn om te horen dat de bezoekers dit zeer op prijs hebben gesteld.

Ondanks dat we onze show niet hebben kunnen uitvoeren zoals men van ons gewend is, werd het toch een SUPER gezellige middag waarbij iedereen heeft genoten.  Dit was wel te merken aan de vele reacties en complimenten van de bezoekers en de organisatie. Waarschijnlijk komen we in de zomermaanden nog een keer terug met onze interactieve show.

Graag willen wij iedereen bedanken voor deze gezellige middag, ook de mensen waarvan wij een levensechte Python slang om onze nek kregen gelegd. Zie foto.

Organisatie bedankt voor de goede ontvangst en hele fijne samenwerking, heel graag tot ziens.

De Sprinkhaan Oirschot