Sinterklaasfeest met de Krasse Knarren Show voor dementerende ouderen werd een geweldig feest. Afgelopen zaterdag hebben we een optreden verzorgd voor de bewoners van Zorggroep Zuid Gelderland in Groesbeek. Met ons speciale 5 december decor, oude beelden van Sinterklaasintochten en heel veel oude Sinterklaasliedjes werd het publiek vermaakt door Gijs, Suzanne en Jan.

Terwijl Jan op zijn Magic accordeon door de zaal liep en oude hits speelde, kregen de bezoekers die dat wilden een mijter of een zwarte pieten muts op hun hoofd. Prachtig om te zien dat de zaal nu vol zat met Sinterklazen en Pieten. Het Sinterklaasfeest kon nu echt beginnen. Naast de Hollandse Bingo en de muziek uit het grijze verleden werden er diverse spelletjes gedaan met het ruim 100 koppige publiek. Er werd zelfs gedanst op een wals en dat ze in Groesbeek kunnen meedeinen hebben wij wel ondervonden.

Na een korte pauze speelden we met de bewoners het rad van de muziek. Bij ieder optreden van de Krasse Knarren Show levert dat weer hilarische momenten op waarbij het gehele publiek actief wordt betrokken. Mooi om te zien hoe we op deze manier deze mensen kunnen laten lachen en genieten die het zo hard nodig hebben. Na het Muziekrad was het helaas alweer de hoogste tijd voor de finale van dit Sinterklaasfeest. Met een paar meezingers besloten we deze gezellige middag in Groesbeek.

Wij beseffen ons heel goed hoeveel plezier we de mensen met de Krasse Knarren Show doen. Tijdens het presenteren van dit programma zien wij deze mensen genieten en veel blije gezichten in het publiek. Eerlijk gezegd voor ons de momenten waar ook wij kippenvel van krijgen en regelmatig een brok in onze keel. Na afloop mochten wij veel mooie reacties van het personeel en familieleden ontvangen. Voor ons een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten.

Graag bedanken wij het personeel, de organisatie, de mensen van de catering en natuurlijk alle bezoekers waarvan wij hebben genoten. Heel graag tot een volgende keer, Gijs, Suzanne en Jan.

Sinterklaasfeest Groesbeek 3 december 2016Sinterklaasfeest Groesbeek 3 december 2016