Met de Sinterklaasshow van de Vreugdefabriek bieden wij een gezellig en gevarieerd Sinterklaasprogramma aan voor zorginstellingen, verzorgingstehuizen en daaraan gerelateerde organisaties.

Spelletjes met het publiek, een 5 december decor en natuurlijk heel veel Sinterklaasmuziek zijn o.a. de ingrediënten voor een geslaagd Sinterklaasfeest. Dit interactieve muziekprogramma is te boeken voor mensen met een (verstandelijke) beperking en voor (dementerende) ouderen.

Wij hebben voor de verschillende doelgroepen een eigen programma, eventueel op maat gemaakt naar de wensen van de organisatie. Indien gewenst kunnen wij door onze flexibiliteit ter plaatse het programma aanpassen. Mede hierdoor is onze Sinterklaasshow een prima ondersteuning voor de Sint en zijn Pieten en  nemen wij u alle zorgen en stress uit handen betreffende de invulling van het Sinterklaasfeest.

Afhankelijk van de doelgroep en uw wensen duurt ons programma tussen de 60 en 90 minuten. Maak van Sinterklaas een super feest, boek daarom de Sinterklaasshow bij de Vreugdefabriek.