Alex Kluswijs sparenDe spaarkas van Alex Kluswijs Beneden Leeuwen is geleegd. Alex van Gruijthuijsen draagt de Vreugdefabriek een warm hart toe en keerde het mooie bedrag van € 44,50 aan ons uit. Dit geld gaan we gebruiken om een TOVERTAFEL aan te schaffen voor zorginstellingen en verzorgingstehuizen.

Wat is een tovertafel? Met behulp van een projector verschijnen er blaadjes, bloemen of vlinders op de tafel die gaan bewegen zodra je ze aanraakt.  Dementerende ouderen gaan er niet alleen meer door bewegen, ze komen zo ook een uit hun isolement. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking is dit een geweldige manier om op een actieve manier te ontspannen.

Voor heel veel instellingen is zo’n tafel een grote wens, echter onbetaalbaar ( ruim € 7000,00). Wij willen daarom met onze stichting juist die instellingen de mogelijkheid bieden om deze tafel voor hun cliënten / bewoners tegen een minimaal bedrag in te huren.

Klanten ontvangen bij de kassa voor ieder bedrag van € 25,- bij contante betaling een spaarmuntje die ze kunnen schenken aan een goed doel of vereniging. Vraag voor meer informatie de medewerkers van  Alex Kluswijs in Beneden Leeuwen.

Draagt u de Vreugdefabriek ook een warm hart toe? Schenk dan a.u.b. uw muntjes aan de spaarkas en help hiermee om de Tovertafel bij elkaar te sparen. De vreugdefabriek heeft spaarpotnummer 29

Alvast heel erg bedankt.