Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

sponsor verrast door de Vreugdefabriek

mrt 25, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Sponsor Megens installaties uit Druten werd afgelopen week door ons verrast met een kleine attentie. Dit als dank voor de financiële steun die wij hebben mogen ontvangen.

Directeur Jos Ruijs heeft veel waardering voor het werk wat wij doen voor de gehandicapten en ouderenzorginstellingen in Nederland en België.

Bovendien is hij een grote fan van de Up & Down Discoshow en de DJ Club.

Ten gevolge van de coronacrisis hebben we een jaar geen optredens meer kunnen verzorgen. Niet alleen vervelend voor ons publiek, maar ook voor onze penningmeester.

Daarom zijn wij als stichting heel blij met de gulle bijdrage van deze sponsor.

sponsor

Steun

Om in deze moeilijke tijd onze stichting toch te blijven promoten hebben we een nieuwe folder laten drukken. Ook wilden we stickers laten maken voor onze verschillende shows.

Drukwerk is een kostbare zaak voor ons als stichting. Vandaar dat we een beroep hebben gedaan op het bedrijfsleven. En het is allemaal gelukt.

Met de steun van Megens installaties hebben we dit gelukkig allemaal kunnen realiseren.

sponsor

Bedankt

Afgelopen week zijn we bij Jos en zijn medewerkers in Druten op de koffie geweest. Ten eerste om ons nieuwe drukwerk te laten zien, maar ook om deze sponsor te bedanken.

Als dank voor de financiële steun hebben we Jos een pot versnaperingen overhandigd. Jos is bijzonder trots op zijn personeel, daarom komt deze pot in de kantine te staan.

Nadat we wat foto´s hebben gemaakt, namen we afscheid. Met nogmaals onze dank aan Jos van Megens installaties namens onze stichting. SUPER bedankt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?