STEUN stichting de Vreugdefabriek en stem!

Fantastisch nieuws, de Vreugdefabriek is geselecteerd door de ING bank om mee te doen met de stemronde die vanaf maandag 9 januari start vanaf 12.00 uur.

Hiervoor vragen wij uw steun.

Met uw stem maken wij kans op een geldbedrag van max. € 5000,- die we willen gebruiken voor de aanschaf van een Tovertafel.

Met deze interactieve belevingstafel willen wij vreugde brengen in het leven van mensen met een beperking en (dementerende) ouderen.

Hoe kunt u ons helpen?

U kunt een stem voor de Vreugdefabriek uitbrengen via: helpnederlandvooruit >

Wat is help Nederland vooruit?
Nederland telt tal van actieve verenigingen en stichtingen. Met waardevolle initiatieven zetten zij zich lokaal in voor mensen en de maatschappij. Wij zijn blij met alle activiteiten waar onze samenleving van profiteert en daar hebben wij graag wat voor over. Met de campagne “Help Nederland vooruit” van het ING Nederland fonds geven we deze initiatieven een steuntje in de rug.
Met de Vreugdefabriek zijn wij ingedeeld in de regio Ede.
U hoeft maar 1 keer te stemmen, echter kunt u meerdere e-mail adressen gebruiken.

Let op! U ontvangt van de ING een email om uw stem te bevestigen. Ontvangt u geen bevestigingsmail, controleer dan uw ongewenste berichten. Meer stemmen, meer kans…

Om onze kans te vergroten kunt u uw familie, vrienden en bekenden vragen via Facebook, WhatsApp of uw eigen e-mail ook hun stem uit te brengen. Dus we hopen dat u dit bericht zoveel mogelijk wilt delen.

Wilt u op de hoogte blijven van deze stemactie van de Vreugdefabriek en onze andere activiteiten? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief van de Vreugdefabriek. aanmelden nieuwsbrief >

Alvast heel erg bedankt namens alle mensen die een stukje Vreugde in hun leven juist zo goed kunnen gebruiken.