Swingend en zingend publiek genoot van het laatste optreden van de Vreugdefabriek van dit jaar. Onze dj’s Berrie en Jan draaiden afgelopen vrijdag in het TOP 2000 café Maas en Waal. Dit vond plaats in cultureel centrum d’n Bogerd in Druten. Ook dit jaar was de Vreugdefabriek als goed doel gekoppeld aan dit muzikale evenement.

Onze dj’s draaiden muziek uit de top 2000 en verzoekjes konden worden aangevraagd. Onder het swingend publiek waren ook bewoners van ’s Heeren Loo uit Druten. Op deze zorginstelling wonen de dj’s van de Up & Down Discoshow , een thuiswedstrijd dus voor Berrie en Jan.

dj berrie

Net als vorig jaar was de Boudewijn de Groot zaal ook dit keer weer omgetoverd tot een gezellige huiskamer. Met de oude radio’s, meubels en accessoires uit die tijd waande het publiek zich in de jaren vijftig en zestig.

Deze rekwisieten werden net als vorig jaar weer geheel belangeloos geleverd door kringloop de Oude school . Eigenaar Co van Lith is erg enthousiast over onze stichting en helpt ons regelmatig aan decoratiemateriaal. Deze spullen worden gebruikt bij de diverse interactieve programma’s die wij bieden.

Het werd een hele gezellige muziek middag waarbij het geluid ook te horen was bij de platenbeurs die plaatsvond deze dag. Onze dj’s vermaakten het publiek met hun muziek en presentatie zoals we van ze gewend zijn. Vrolijk en met heel veel enthousiasme.

We hopen dat volgend jaar de 3e editie van het Top 2000 café Maas en Waal wordt georganiseerd. Onze stichting wil dan graag weer de medewerking verlenen aan dit muzikale evenement.

Graag bedanken wij Niels Gijsbers van d’n Bogerd voor de toegezegde donatie, alle sponsoren, vrijwilligers en het enthousiaste publiek. En natuurlijk onze dj’s Berrie en Jan voor hun optreden.

Wij wensen u een hele fijne jaarwisseling en zien jullie volgend jaar weer graag terug bij onze optredens. Want ook in 2018 zullen wij weer veel onderweg zijn met de vrijwilligers van de Vreugdefabriek.