De televisieopnames van de Up & Down Discoshow trokken afgelopen dinsdag veel publiek. Ruim zestig cliënten met een verstandelijke beperking kwamen dansen en feesten in het “Forum”. De dj’s die op ’s Heeren Loo in Druten wonen, hadden er net als het publiek heel veel zin in.

Op dit feest werden er televisieopnames gemaakt door Omroep Gelderland voor het programma Gld Helpt. Naast de beelden die van het feestende publiek werden gemaakt, kwamen ook de dj’s voor de camera tijdens hun werk. Ook werden zij geïnterviewd waarbij ze konden vertellen over hun grote hobby, muziek.

De cameraploeg inclusief de presentatrice hadden er zelf ook heel veel plezier in. Compleet met camera liepen de mensen van de hele crew mee in de polonaise en dansten zij met de feestgangers. Volgens de mensen van Omroep Gelderland hadden ze nog nooit zo’n prachtig feest meegemaakt.

Het was niet alleen het publiek wat zo genoot, onze dj’s deden dat ook terwijl zij de verzoekjes aankondigden. Als vrijwilligers van de Vreugdefabriek zijn we enorm trots op deze jongens.

Dj’s Berrie, Jan en Arjan draaien regelmatig op feestjes en evenementen. Zij draaiden o.a. tijdens de vierdaagse van Nijmegen, op Bolderpop en tijdens de TOP 2000 Maas en Waal. Hun passie is muziek en dat stralen zij ook uit wanneer ze achter de dj tafel staan. Zij draaien met heel veel enthousiasme en genieten ervan wanneer het publiek helemaal uit het dak gaat.

Helaas kwam er weer veel te snel een einde aan dit geweldige feest. Wij willen de organisatie en vrijwilligers, de mensen van Omroep Gelderland bedanken voor de fijne samenwerking. En natuurlijk gaat onze speciale dank uit naar de DJ’s en het enthousiaste publiek. Wat ons betreft, heel graag tot ziens.

Het is nog niet bekend wanneer de televisieopnames worden uitgezonden. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze website, Facebookpagina of nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, programma’s en laatste nieuws? Meld u zich dan aan voor onze NIEUWSBRIEF