Het themafeest “Mexico” van de Zonnebloem Almere werd een megafeest. Omdat het de organisatie vorig jaar goed was bevallen, werden wij wederom gevraagd om ook dit feest te verzorgen. Daarom gingen onze entertainers afgelopen zaterdag met een bus vol apparatuur en decor naar Almere.

Muziek

Bij een themafeest als dit horen natuurlijk ook de Mexicaanse muziek en kleding. Onze entertainers droegen voor deze gelegenheid sombrero’s en poncho’s. Bij aanvang van de show traden zij op als Mariachi band. Met de bekendste liedjes uit het verre Mexico wisten deze playback muzikanten de stemming er al direct in te brengen. Behalve de bekende Mexicaanse muziek, draaide onze dj ook de Hollandse hits waarop constant werd meegezongen.

Entertainment

Naast de muziek werden er verschillende spelletjes met het publiek gespeeld. Ook dit ging allemaal in Mexicaanse stijl. Ezeltje prik, Limbodansen, de Mexicaanse Bingo en een wedstrijd sombrero werpen zorgden voor hilarische momenten. Geweldig om te zien hoe de mensen genoten. Tevens konden de bezoekers een selfie maken in Mexicaanse stijl.

Themafeest

Decor

Bij een themafeest hoort natuurlijk een bijpassend decor. Onze creatieve duizendpoten Suzanne en Sjanneke hadden met heel hard werken voor een prachtig decor gezorgd. De show werd o.a. aangekleed met grote cactussen, pilaren in de kleuren van Mexico, wandkleden en Mexicaanse schilderijen.                Suzanne had ook weer voor mooie filmbeelden en foto’s gezorgd die te zien waren tijdens de show.

Foto’s

Tijdens het feest zijn er foto’s gemaakt die te zien zijn op de site van de Zonnebloem Almere Buiten. Wilt u deze bekijken? Klik dan hier om de foto’s te bekijken. Met dank aan John (fotograaf).

Na de laatste meezingers en polonaise was het alweer tijd om afscheid te nemen van het publiek. Met een daverend applaus kwam er weer een einde aan een geweldig feest. Als dank hiervoor ontvingen onze mensen een fles wijn uit handen van de organisatie. Graag bedanken wij iedereen voor de gezelligheid en fijne samenwerking. Wat ons betreft, graag tot een volgende keer.