Een topfeest was het zaterdagavond in Andel waar wij met de Vreugdefabriek een optreden verzorgden met de Heedoemeesjooow. Stichting sport en spel gehandicapten had een disco avond georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Om 19.30 uur liep de zaal al lekker vol met discogangers uit het land van Heusden en Altena. Sommige mensen hadden hun eigen ( playback) microfoon meegenomen en waren nog mooier gekleed dan de Toppers.

Om de mensen op te warmen, begonnen we met een speciale warming up op de muziek van o.a. de Alpenzusjes en Snollebollekes. Geweldig om te zien hoe iedereen hieraan meedeed inclusief de begeleiding en organisatie. Tussen het feesten en dansen door kregen we nog een aantal spontane optredens van zangers en zangeressen die spontaan uit het publiek tevoorschijn kwamen.

Het werd een echt topfeest in zaal  ’t Buitenhoff Andel

Na het vele dansen, de polonaises en de gezelligste meezingers kwam er weer veel te snel een einde aan een geweldige avond. De organisatie heeft het plan om in de toekomst vaker disco avonden voor mensen met een beperking te organiseren. Natuurlijk werken wij van de Vreugdefabriek hier heel graag aan mee.

Wij bedanken de organisatie, het personeel van de Buitenhoff en natuurlijk alle discogangers van deze avond. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

Suzanne, Gijs en Jan

We hebben inmiddels al een leuke reactie mogen ontvangen in ons gastenboek van de organisatie.