Het tuinoptreden met de Krasse Knarren Show in Wageningen werd georganiseerd voor de bewoners, familie en vrijwilligers van Woonzorgcentrum September

Decor KKS

Ons decor leek extra mooi door de najaarszon die in de tuin voor een zomerse temperatuur zorgde. Bij het binnenkomen van de genodigden herkenden de mensen heel veel van de rekwisieten uit de jaren 50-60. Naast de oud Hollandse molens was het schilderij van het jongentje met de traan een echte blikvanger.

Bij het horen van de oude liedjes van onze accordeonist werd er al direct meegezongen door het publiek. De stemming zat er al direct in aan het begin van het programma.

Na het welkomstwoord konden we gelijk van start gaan met de Plingo, onze plaatjesbingo. Dit is altijd weer een geliefd onderdeel bij de Krasse Knarren Show. Bij de geluidsfragmenten werd er vrolijk meegezongen door zowel de bewoners als de rest van het publiek.

Vanwege de warmte hadden we niet verwacht dat er die middag gedanst zou worden. Echter bij het horen van de muziek kwamen er diverse bewoners op de dansvloer om te dansen op een wals. Onze dj Gijs krijgt het altijd weer voor elkaar om de mensen op de dansvloer te krijgen. TOP!!!

Na het dansen was het tijd voor het inmiddels wel bekende Muziekrad waarbij het gehele publiek wordt betrokken. Dit interactieve onderdeel bij de Krasse Knarren Show zorgt altijd weer voor hilarische momenten. Bovendien is het altijd weer spannend wie de “ knuffel” als laatste vast heeft en een slinger aan het rad mag geven. Bij het horen van de bekende liedjes uit het verleden werd er direct en heel spontaan meegezongen.

Helaas kwam er aan dit tuinoptreden ook weer een einde. Met een paar meezingers als toegift namen wij afscheid van het geweldige publiek van WZC September.

Graag bedanken wij de organisatie, personeel en natuurlijk het fantastische publiek.
Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer. Suzanne, Gijs en Jan.

Op onze Facebook pagina en in het gastenboek van onze site kunt u de reacties van de aanwezigen lezen.