Twee jarig jubileum voor stichting de Vreugdefabriek en daar mogen we heel trots op zijn. Op 11 mei 2015 werd onze stichting eindelijk werkelijkheid. Na ruim een jaar van voorbereiding met een paar enthousiaste vrijwilligers gingen we van eindelijk van start.

Dat we met ons doel, mensen met een beperking op een creatieve, actieve en zinvolle manier deel te laten nemen aan de maatschappij, in zeer korte tijd zoveel succes zouden behalen hadden we nooit kunnen dromen. Wat begon met een paar optredens in de regio Wageningen, groeide al snel uit tot een landelijk gebeuren.

Met de verschillende interactieve programma’s waren wij te gast bij zorginstellingen en verzorgingstehuizen in o.a. Zoetermeer, Tilburg, Groningen, Bathmen, Zwammerdam en Nijmegen. Het hoogtepunt tot nu toe is het optreden van de Krasse Knarrenshow in het Olympisch stadion in Amsterdam tijdens de Nationale Rollatorloop, samen met Ronnie Tober.

Mede dankzij de enthousiaste vrijwilligers kunnen wij voor de ouderen en gehandicaptenzorg diverse interactieve programma’s bieden. Of het nu om een huiskameroptreden gaat voor 10 bewoners of een megafeest voor 200 cliënten, wij stemmen ons programma af op de wensen van het publiek en organisatie. Dit doen wij met heel veel liefde en plezier.

In deze 2 jaar hebben we onze activiteiten uitgebreid met o.a. een workshop buttons maken en hebben we de beschikking over meerdere decors voor de diverse programma’s.

Binnenkort gaan we starten met de belevenistafel hiermee gaan we door heel Nederland op pad. daarmee willen wij zorginstellingen en zorgcentra de mogelijkheid bieden om tegen een kleine vergoeding deze belevenistafel in te huren inclusief begeleiding.

Voor de toekomst zijn er heel veel plannen om onze activiteiten uit te breiden, hierover kunt u binnenkort meer lezen op onze site en in onze nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich aanmelden via onze site.

Dat we dit twee jarig jubileum kunnen vieren hebben we mede te danken aan onze fantastische vrijwilligers die geheel belangeloos bergen werk hebben verzet. Natuurlijk zijn wij ook heel blij met de donateurs en de sponsoren die ons in welke vorm dan ook hebben gesteund.

Daarom willen wij al deze mensen heel erg bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij de Vreugdefabriek. Dank u wel, ook namens de cliënten en bewoners die mede door u een stukje Vreugde mochten beleven met onze programma’s.

Namens stichting de Vreugdefabriek heel erg bedankt.

2 JARIG JUBILEUM