De Up & Down Discoshow ( dj’s met een verstandelijke beperking) draaide afgelopen woensdag in Druten tijdens de Nijmeegse wandel vierdaagse. Berrie en Arjan draaiden gezellige muziek en wisten het publiek en de wandelaars prima te vermaken.

Heel mooi om te zien hoe het publiek en zelfs de vermoeide wandelaars meedeinden en dansten op de muziek van deze dj’s. Regelmatig kregen Berrie en Arjan applaus van de wandelaars en de toeschouwers. Ondanks de enorme hitte werd er toch nog gedanst en meegezongen door de mensen die langs de kant van de wandelroute stonden. Van diverse mensen uit het publiek hebben we een financiële bijdrage mogen ontvangen, heel erg bedankt hiervoor.

Wij van de Up & Down Discoshow vonden het een hele eer om voor dit geweldige evenement te mogen draaien. We bedanken de organisatie, het publiek en natuurlijk de lopers die nog even terug naar Nijmegen moesten lopen. Iedereen bedankt namens DJ Berrie, DJ Arjan, Suzanne en Jan van stichting de Vreugdefabriek.

De Up & Down Discoshow is een professionele discoshow waarbij dj’s met een verstandelijke / lichamelijke beperking draaien voor zorginstellingen en daaraan gerelateerde organisaties.