Met de update van onze Belevenistafel zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid. Daarvoor zijn we naar de leverancier Onwijs in Oude Tonge geweest. Daar hebben de technische mensen de meest recente programma´s op onze tafel geïnstalleerd. Omdat dit bedrijf erg enthousiast is over onze stichting, hebben zij dit geheel belangeloos gedaan. Door deze actualisatie kunnen wij de zorginstellingen nog meer Vreugde bieden. Hiervoor uiteraard onze hartelijke dank aan Onwijs.

Ouderenzorg

Voor de ouderenzorg is het Belevenismenu uitgebreid met muziek en spelletjes. In dit programma zijn enorm veel oude foto’s en filmbeelden toegevoegd. Ook zijn er op het gebied van geheugentraining talloze items toegevoegd. Deze kunnen zowel in groepsverband als individueel worden gedaan.

Gehandicaptenzorg

Helemaal nieuw is het Hopla programma wat speciaal ontwikkeld is voor de gehandicaptenzorg. Dit programma is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Bovendien kan dit individueel maar ook in groepsverband worden gebruikt. Daarmee is de belevenistafel breed inzetbaar, ook bij de doelgroepen zoals EMB en LVB. Kortom een geweldige aanwinst voor onze belevenistafel.

De Belevenistafel biedt:

  • Ontspanning en welzijn
  • Het beleven van vroeger
  • Verbetering van de groepsdynamiek door het “samen te doen”
  • Geheugentraining op een ontspannen manier
  • Stimulering van beweging en motoriek
  • Ondersteuning van de reminiscentie

Winteractiviteiten

Voor de komende donkere dagen is de Belevenistafel een perfecte activiteit waarmee bewoners en cliënten zich kunnen vermaken. Daarmee kan worden voorkomen dat mensen zich vervelen, bovendien zorgt het voor een stuk gezelligheid.

Huren

Met de update van onze tafel, kunnen we voorlopig even vooruit. Daarmee gaan wij nog meer Vreugde brengen bij de mensen die het nodig hebben. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de Belevenistafel te huren. Dit kan per uur, dagdeel of hele dag. Tijdens de activiteit zijn onze vrijwilligers altijd aanwezig, daarmee ontlasten we de mensen op de werkvloer.

Met onze Belevenistafel helpen wij u en uw bewoners / cliënten de winter door. Voor meer informatie kunt u ons hiervoor mailen of bellen.