Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

vader abraham nog steeds populair

mrt 28, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Vader Abraham, wie kent hem niet? Met de hit ” Het kleine café aan de haven” werd hij wereldberoemd. Maar ook met het smurfenlied wist hij internationaal te scoren.

Pierre Kartner, alias vader Abraham overleed vorig jaar november. Echter zullen zijn liedjes nog eeuwig worden gedraaid bij zowel de ouderen als de jeugdige generatie.

DECOR KKS

gezellig feestje

Afgelopen donderdag waren wij in Beneden Leeuwen bij zorgcentrum St. Elisabeth. Voor de bewoners traden wij hier op met het interactieve muziekprogramma De Krasse Knarren Show.

Zo begonnen we met de plaatjesbingo waarbij leuke prijsjes waren te winnen. Zie VIDEO. Daarna was het tijd voor de verschillende verzoekjes waarop werd ingehaakt. Maar er werd ook vrolijk meegezongen door het publiek van 80 plus. Kortom volop Vreugde, vrolijke en vooral blije gezichten tijdens onze show.

Optreden Vader Abraham

Bij het populaire onderdeel van ons programma, het Muziekrad deden de bewoners spontaan mee. Zo zagen we optredens van onder anderen Gert en Hermien, Elvis Presley en … Vader Abraham. Samen met 2 smurfen wist hij de zaal op de kop te zetten met het Smurfenlied. Wat hebben de mensen hiervan genoten.

Bedankt

Tijdens en na afloop van de show kregen we hele lieve bedankjes vanuit het publiek en organisatie. Wat hebben wij als vrijwilligers toch een prachtig werk.

Graag bedanken wij de organisatie van zorgcentrum St.Elisabeth voor de prima ontvangst en fijne samenwerking. En natuurlijk het geweldige en gezellige publiek.

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

Wilt u de Krasse Knarren Show ook een keer boeken? Klik dan op ons contactformulier voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?