Verjaardagsfeest van 80 jarige Teuni werd een knalfeest. Afgelopen donderdag stond er een optreden gepland in Veenendaal. Bij dagcentrum de Ontmoeting verzorgden wij de muziek en entertainment met de Heedoemeesjooow .

In de gezellige ruimte kwamen de mede cliënten, familie en vrienden van Teuni om haar verjaardag te vieren. Al direct bij het begin zat de stemmig er al in en werd er meegezongen op de accordeonmuziek. Maar bij het zingen van “lang zal ze leven” ging iedereen ech helemaal los. Onze vrijwilliger Suzanne had voor Teuni een echte verjaardag hoed meegenomen. Het feest kon nu echt beginnen, tijd voor de polonaise.

Na de polonaise was het tijd voor het uitpakken van de cadeaus met de muziek op de achtergrond. Nadat dit voorbij was speelden we het popjeswerpspel. Hier werd fanatiek aan meegedaan door de gasten van dit verjaardagsfeest.

Tijdens het draaien van gezellige dans en feestmuziek kwamen er veel verzoekjes binnen. Uiteraard werden deze allemaal gedraaid door onze DJ. Ook kregen we spontaan een optreden van een zangeres. Zij zong speciaal voor de gasten mee op de muziek van Frans Bauer.

Als entertainment speelden we ook het Poing Poing spel met een aantal mensen uit het publiek. Het was hilarisch om te zien hoe men stond te springen op de vette housebeat.

Muziek en entertainment zijn belangrijke ingrediënten voor een interactief muziekprogramma zoals de Heedoemeesjooow. Het gehele publiek wordt hierdoor betrokken en maakt daarbij kans op leuke prijzen.

Na het Poing Poing spel draaide onze dj nog wat laatste verzoekjes en was het alweer snel tijd voor de laatste polonaise. Hiermee kwam er alweer snel een einde aan dit gezellige verjaardagsfeest. Voor ons was het wederom genieten om de gasten te zien genieten. Voor de jarige Teuni was het een geweldige verjaardag. Na afloop bleef ze ons bedanken met een grote glimlach op haar gezicht. Hier doen we het allemaal voor.

Graag bedanken wij Willemiek van de organisatie, het personeel van de Ontmoeting en het fantastische publiek. Extra dank aan Teuni, wij vonden het fijn om op jouw feest te zijn geweest.

Suzanne en Jan