Onze vrijwilligers zijn de afgelopen twee weken het hele land doorgereisd. Zij waren op weg naar de diverse zorginstellingen en verzorgingshuizen in Nederland.

De Belevenistafel

De vrijwilligers waren met de Belevenistafel te gast in Veldhoven bij zorgcentrum de Merefelt, bij zorginstelling Dichterbij in Sambeek en in Buren bij zorgcentrum de Oranjehof. De bewoners en cliënten van deze zorginstellingen hebben enorm genoten van deze interactieve activiteit. Ook de verzorgenden en begeleiders waren zeer enthousiast over de belevenistafel en genoten net als wij van al die blije gezichten.

De Belevenistafel is multifunctioneel inzetbaar in de ouderen en gehandicaptenzorg. De verschillende menu’s bieden diverse mogelijkheden voor mensen van iedere leeftijd en elk niveau. Men kan deze tafel zowel in groepsverband, als individueel gebruiken. De Belevenistafel is een product van Onwijs uit Oude Tonge.

De Krasse Knarren Show 

Afgelopen week waren we ook met de Krasse Knarren Show “On The Road”. Ditmaal waren we te zien en te horen in Buurthuis de Meerpaal in Ede. De organisatie van de Gouden Cultuur had ons uitgenodigd om de muziek en entertainment te verzorgen voor de senioren. Deze werden bij binnenkomst muzikaal ontvangen door onze accordeonist Leo. Al direct werd er meegezongen op de vrolijke liedjes van weleer.

Entertainment 

Tijdens de plaatjesbingo, bij ons PLINGO genaamd was het muisstil in de zaal. Behalve bij de geluidsfragmenten die wij gebruikten bij dit spel. Er werd volop meegezongen op de muziek van onder andere de Fabeltjeskrant, het Wilhelmus en Alie  Wegenwacht. Veel gezelligheid tijdens de Plingo waarbij leuke prijzen waren te winnen.

Muziek 

Naast het diverse entertainment was er ook tijd voor muziek. Met de vele verzoeknummers uit de jaren 60, 70 en de Oud Hollandse Hits deden onze vrijwilligers het publiek een groot plezier. Het publiek had er echt zin in en genoot met volle teugen van ons Interactieve Muziekprogramma voor senioren.

Graag bedanken wij de organisatie voor de fijne ontvangst en samenwerking, dhr. van Kooten voor de foto’s en natuurlijk het publiek. Wat ons betreft, graag tot ziens.

Kijkt u ook eens naar de reacties in ons Gastenboek van onze site.