Zorginstellingen van Nederland opgelet!!! Vanaf heden is het mogelijk om de belevenistafel bij onze stichting te boeken.

Deze nieuwste activiteit is een welkome aanvulling op ons aanbod van interactieve programma’s voor de zorg. Voor zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg is de belevenistafel een uitdagende activiteit. En is bovendien geschikt voor alle leeftijden.

Door de diverse softwarepakketten is de belevenistafel geschikt voor de meest uiteenlopende doelgroepen. De opzet van de belevenistafel is erop gericht dat mensen vooral ook SAMEN de programma’s beleven. Eén aanraking met het scherm is voldoende om iets bijzonders te laten gebeuren.

Klik voor de videobeelden op de belevenistafel hier ziet u enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die de programma’s bieden.

Onze belevenistafel is inzetbaar als activiteit voor senioren met het doel om interactie van bewoners onderling te stimuleren. Het helpt hierbij het doorbreken van de eenzaamheid onder de ouderen.

Dementerende ouderen: Er zijn meerdere programma’s beschikbaar die geheel zijn afgestemd op de verschillende fases van dementie. Voor de late fase van dementie hebben wij het Prikkelpakket, waarbij mensen actief kunnen deelnemen en veel plezier beleven. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Gehandicaptenzorg: Met de bijna onbeperkte mogelijkheden gaat er voor mensen met een beperking een wereld open. Voor cliënten / bewoners met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking bieden wij veel mogelijkheden met de talloze programma’s. Hiermee kunnen zij op een ontspannen, actieve manier deel nemen waarbij het samen doen een belangrijk aspect is.

Autisme: De belevenistafel is voor mensen met autisme een bron van ontspanning. Met spelletjes, muziek en foto’s kunnen zij zich vermaken waarbij ze op een positieve manier worden geprikkeld.

Met deze belevenistafel willen wij zorginstellingen de kans bieden om bewoners en cliënten op een bijzondere manier te laten genieten en te ontspannen.

Dankzij de welwillende medewerking van ONWIJS de fabrikant van dit geweldige apparaat kunnen wij deze nieuwe activiteit tegen een betaalbare prijs aanbieden.

Voor meer info kunt u bellen op 06 2820 4744 – 06 4522 5784 of mail ons : info@devreugdefabriek.nl