Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

ah statiegeld-actie werd een groot succes

jan 10, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

De AH statiegeld-actie heeft de Vreugdefabriek een mooi geldbedrag opgeleverd. In de gehele maand december konden de klanten van de Albert Heijn in Druten hun statiegeld doneren aan stichting de Vreugdefabriek.

Dit is dan ook volop gedaan door het winkelende publiek. Niet alleen lege flessen en blikjes, maar ook lege kratten werden spontaan geschonken aan onze stichting.

ah statiegeld-actie

Toppers

Net als vorig jaar hebben de dj’s van de Up & Down Discoshow weer hun steentje bijgedragen. Met hun optreden brachten zij de mensen bij de ingang van de winkel al direct in de Kerstsfeer.

Bovendien zorgden zij er ook voor dat de polonaise werd gelopen in deze supermarkt. Mede dankzij onze dj’s kunnen we stellen dat deze AH statiegeld-actie ook dit jaar een geweldig succes is geweest.

Klik hier voor de video.

De opbrengst

Vorige week hebben wij van de AH Druten een cheque mogen van maar liefst € 365,85.  Daarnaast mochten we ook nu weer rekenen op een anonieme donateur die dit geldbedrag heeft verdubbeld. En daar zijn we uiteraard heel blij mee.

ah statiegeld-actie

super bedankt

Graag willen wij iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze actie. Daarnaast onze bijzondere dank aan alle mensen die hun statiegeld aan ons hebben gedoneerd.

Wij hopen dat we ook in dit jaar weer op u mogen rekenen.

Nieuwe installatie

Mede dankzij deze AH statiegeld-actie kunnen wij binnenkort een nieuwe geluidsinstallatie aanschaffen. Daarom zijn we op dit moment druk met het beluisteren van verschillende geluidsets. Want wij willen alleen het beste voor ons publiek.

Nogmaals iedereen enorm bedankt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?