Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

muziek voor de ouderenzorg, doe normaal

dec 11, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Muziek voor de ouderenzorg, wij draaien het tijdens onze optredens met veel plezier. Bij onder andere de Krasse Knarren Show en de Huiskameroptredens kunnen mensen genieten van muziek die zij leuk vinden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Oudhollandse liedjes, een Engelse wals of muziek uit de jaren vijftig en zestig. Maar ook muziek uit andere landen zoals Suriname, de Nederlandse Antillen en Indonesië.

muziek voor de ouderenzorg

Andere tijden

De tijd van Johnny Jordaan, Dorus en Wim Sonneveld lijkt een beetje voorbij. Echter blijft de muziek van dit soort artiesten het nog steeds goed doen bij onze optredens.

Echter wordt er met grote regelmaat ook gevraagd naar “nieuwere muziek”, zoals de Rolling Stones, Queen of U2. Kortom, een verandering van muzieksmaak onder de ouderen.

Maar er blijft zeker een grote groep mensen die kiest voor de oudere muziek. En ook dat blijven wij natuurlijk draaien bij onze shows. Want muziek voor de ouderenzorg moet voor iedereen leuk zijn.

Niet normaal

Onlangs waren wij met de Krasse Knarren Show bij wzc ’t Kloosterhof in Aalsmeer.

Daar hadden we een nieuw item bij het populaire Rad van de Muziek. Namelijk de Achterhoekse hit Oerend Hard van Normaal.

Twee bewoners van deze zorginstelling mochten optreden voor het publiek. Zo gaven zij een geweldige show inclusief motoren. klik hier voor de video

Het gehele publiek ging hierbij uit hun dak, wat een geweldige try out. En natuurlijk een gigantisch applaus voor deze artiesten op leeftijd.

Wij zullen dit optreden niet snel meer vergeten. Onze dank gaat uit naar geweldige publiek voor de gezelligheid. Organisatie bedankt voor de fijne samenwerking en de prachtige bloemen die we mochten ontvangen na afloop van de show.

Zoekt u de juiste muziek voor de ouderenzorg? Gebruik dan het contactformulier op onze website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?