Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Alzheimer Nederland en de vreugdefabriek

nov 12, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Alzheimer Nederland, voor een beter leven met dementie en een toekomst zonder dementie.

1 op de 5 mensen krijgt dementie. Door dementie raak je jezelf en elkaar kwijt. Het aantal mensen met dementie verdubbelt in de toekomst en een oplossing is er niet. Nóg niet.

Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig! Wilt u meer over Alzheimer Nederland weten? Klik dan hier voor alle informatie.

De Vreugdefabriek gaat hieraan bijdragen met een actie. Want dementie moet worden gestopt.

Alzheimer Nederland

Onze ervaring

Tijdens onze optredens voor de ouderenzorg komen wij veel in contact met mensen met dementie. Bij programma’s zoals de Krasse Knarren Show en de huiskameroptredens kunnen zij enorm genieten.

Zo vertonen wij oude foto’s en filmbeelden uit de omgeving van de locatie waar we optreden. En geheel niet onbelangrijk, we draaien de muziek van toen.

Maar helaas kunnen mensen met dementie dit kort daarna vaak niet meer goed herinneren. Daarom zijn wij blij dat ook deze mensen tijdens onze optredens mooie momenten beleven.

Deze geluksmomenten maakt iedereen blij en daar doen we het immers voor.

Actie

Alzheimer Nederland doet heel goed werk. Daarom willen wij met stichting de Vreugdefabriek deze organisatie heel graag steunen.

Hoe gaan we dat doen?

Bij iedere boeking van een show of activiteit voor de ouderenzorg doneren wij 10 euro aan Alzheimer Nederland. Met deze actie hopen we totaal 350 euro te gaan doneren.

Wilt u de resultaten van onze actie volgen? Klik dan op Actie en blijf hiermee op de hoogte van ons initiatief. Uiteraard kunt u ons ook volgen via onze Facebookpagina en Instagram.

Met deze actie hopen we een steentje bij te dragen aan het geweldige werk van Alzheimer Nederland. Wilt u ons helpen? Deel dan ons Facebook bericht van deze actie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?