Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Halloween feest gruwelijk uit de hand gelopen

nov 2, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Het Halloween feest bij zorginstelling Boldershof in Druten is behoorlijk uit de hand gelopen. Afgelopen vrijdag waren we hier met de Heedoemeesjooow voor een optreden.

Let op, de foto’s bij dit bericht kunnen behoorlijk schokkend zijn!!!

Daarom ons advies: Lees dit artikel niet vlak voor het slapen gaan.

Halloween feest

Wat vooraf ging

Met de bedoeling om het Halloween feest tot een succes te maken, hadden onze vrijwilligers van alles bedacht en voorbereid. Een spookachtig podium, spannende muziek en enge entertainers. Daarnaast angstaanjagende beelden op het grote beeldscherm om bang van te worden.

Op de foto zijn Suzanne en Jan volop bezig met de laatste voorbereiding voor de show. Het geluid\ verlichting afstellen en de prijzen voor de spelletjes klaarleggen.

Daarna alles nog even checken en omkleden. Het engste feest van het jaar kon beginnen.

Halloween feest

Halloween feest

Hoewel Halloween eng en spannend is, liep het hier toch allemaal anders. Met de eerste verzoeknummers werd al direct enthousiast meegezongen door het publiek.

Het had eigenlijk een heel eng feest moeten worden echter liep het allemaal anders. Voor de levensechte spoken op het podium was niemand bang en om de enge maar grappige videoclips werd smakelijk gelachen.

Dus geen bange bezoekers, gillende dames en angstige heren. NEE! Het liep hier echt helemaal uit de hand toen de polonaise werd ingezet. Wat kunnen ze op ’s Heeren Loo in Druten feesten. Echt om bang van te worden.

Natuurlijk zijn we blij dat de mensen zo genoten hebben en rustig konden gaan slapen. Wat ons betreft mag ieder feestje zo uit de hand lopen.

Graag bedanken wij de organisatie en het publiek voor dit geweldige Halloweenfeest. Wat ons betreft heel graag tot ziens. 

Speciale dank aan Marco van Mulukom van MusicPos voor de prima service van het geluid.

In verband met de privacy zijn er geen foto’s van de cliënten afgebeeld.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?