Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Oude beelden trokken de aandacht

okt 30, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Oude beelden, muziek van toen en entertainment voor ouderen. De bewoners van woonzorgcentrum Boszicht in Nijmegen hebben ervan genoten. Met de Vreugdefabriek verzorgden wij daar een optreden met de Krasse Knarren Show.

Een vast onderdeel zijn de oude foto´s en videobeelden uit de omgeving van de locatie waar we optreden. Al direct kwamen aan de tafels de verhalen los van die goeie ouwe tijd. Hierbij kwamen vooral de mooie herinneringen bij de bewoners naar boven.

Bovendien kregen wij hierdoor direct contact met het publiek. Mensen vertelden ons graag leuke verhalen over die tijd van toen. En met het mooie Nijmeegse accent is dat heerlijk om naar te mogen luisteren.

Oude beelden

Muziek en entertainment

Naast de oude beelden konden de bewoners ook genieten van de muziek van onze MP3 accordeonist. En draaiden we natuurlijk Al mot ik kruupen van Gradus van Nimwegen. Met dit nummer gingen het publiek helemaal los. Prachtig om te zien dat de mensen uit volle borst meezongen.

Zoals altijd zorgden wij ook voor het entertainment tijdens het optreden. Met de muziek en plaatjesbingo konden de mensen leuke prijzen winnen en meezingen met de geluidsfragmenten. Maar natuurlijk mocht het inmiddels beroemde Rad van de Muziek ook hier niet ontbreken. Met de verschillende optredens van de bewoners werd er meegezongen, maar vooral veel gelachen.

Compliment

Na afloop ontvingen we van het publiek hele lieve bedankjes voor ons optreden. De organisatie vertelde dat ook zij hadden genoten van onze show. Maar vooral van het publiek wat zo enthousiast was en betrokken werd bij het optreden. Een mooi compliment waar we erg trots op zijn.

Wij bedanken de organisatie voor de fijne samenwerking en de bewoners voor het applaus. Bijzondere dank aan Gerda van zorgcentrum Boszicht voor de catering en de mooie foto´s.

Wat ons betreft… heel graag tot ziens.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?