Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Bewoners en cliënten vierden feest

jun 1, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Bewoners en cliënten van verschillende zorginstellingen hebben genoten van onze optredens. Zo waren wij vorige week op drie zorginstellingen te zien met verschillende shows. Dus wederom een drukke, maar vooral een leuke tijd voor onze vrijwilligers.

Bewoners e nclienten vierden feest

De Muzikale Grabbelton

Afgelopen dinsdag waren we met de Muzikale Grabbelton bij Binnenrijk in Giesbeek.

Men had hier echt zin in een feestje en dat werd het dan ook. Bij het eerste liedje wat uit de Grabbelton kwam werd er direct meegezongen.

Met het optreden van onze eigen Elvis Presley ging het dak eraf. Geweldig om te zien hoe de mensen van onze show hebben genoten.

Helaas ging de tijd veel te snel voorbij en moesten we alweer afscheid nemen van het fantastische publiek.

Rotterdam

Vrijdag hadden we een optreden met de Heedoemeesjooow voor zorgorganisatie Middin in Rotterdam. Hier wonen mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Om de sfeer er gelijk in te brengen draaiden we Hand in hand voor kameraden. Prachtig om te zien hoe men luidkeels meezong op het clublied van Feyenoord. Naast de Hollandse hits draaiden we ook veel Latin muziek voor het multiculturele publiek.

Met de spelletjes werd fanatiek meegedaan waarbij iedereen een leuke prijs ontving. Met nog een laatste polonaise namen we afscheid van het publiek in Rotterdam.

Tijdens het afbouwen van de apparatuur werden wij door een aantal bezoekers muzikaal ondersteund. Met vooral oude smartlappen brachten zij ons een serenade. Uiteraard hebben we vrolijk meegezongen.

Voor de bewoners en cliënten van beide optredens werd het een echt feest. En daar doen we het allemaal voor. Kortom twee leuke optredens waar we net als de organisaties op kunnen terugkijken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?