Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

optreden voor ouderen met een beperking

jun 6, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Optreden voor ouderen met een beperking, ook dat doen wij bij de Vreugdefabriek. Zo waren we afgelopen maandag te gast bij zorgorganisatie Frion in Zwolle.

Hier wonen onder andere cliënten met een Ernstig Verstandelijke Beperking (EVB). Voor deze doelgroep waren wij uitgenodigd door de organisatie voor een dubbel optreden.

Voor de bewoners van de IJsselbolder traden we daar op met onze MP3 accordeonist.  Met twee kleinschalige, prikkelarme optredens in de huiskamers werd het echt een feestje voor de bewoners. Maar ook voor de begeleiding werd het een gezellig feest.

Ook wij hebben enorm genoten van de reacties van de mensen. Zo geeft een kleine glimlach of een knipoog van een bewoner ons heel veel energie.

Daar doen we het immers voor, Vreugde brengen bij mensen die het zo hard nodig hebben. En dat doen we met liefde en heel veel passie.

In verband me de privacywet hebben wij geen foto’s van de bewoners gemaakt.

OPTREDEN VOOR OUDEREN MET EEN BEPERKING

Kleinschalig optreden

Met onze MP3 accordeon verzorgen wij optredens in huiskamers, tuinen en op terrassen. Kortom, muziek en entertainment voor kleine groepen in de gehandicapten en ouderenzorg.

Een optreden voor ouderen met een beperking? Ook daarvoor hebben wij het juiste repertoire en brengen we veel gezelligheid en Vreugde.

Wilt u boeken?

Zoekt u een gezellig kleinschalig optreden voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of tuinfeestje? Of zoekt u muziek voor tijdens de BBQ of vakantieprogramma?

Dan kunnen wij u onze mp3 accordeonist van harte aanbevelen.

Wilt u meer informatie of direct boeken, klik dan hier voor het contactformulier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?