Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

klessebasjes en de vreugdefabriek

jun 9, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Klessebasjes en de Vreugdefabriek hebben elkaar gevonden en gaan elkaar ondersteunen. Beide organisaties hebben namelijk hetzelfde doel, Vreugde brengen in de ouderenzorg.

Wij als organisatie van de Vreugdefabriek zijn erg enthousiast over de producten van Chantal van der Nat, eigenaresse van Klessebasjes.

Daarom willen wij u graag kennis laten maken met… Klessebasjes.

klessebasjes en de vreugdefabriek

Klessebasjes

Toen Chantal van der Nat de alledaagse gesprekjes met haar moeder met dementie begon te missen, zocht ze een andere manier om de verbinding met elkaar te houden.

Ze kwam op het idee om boekjes met woordpuzzels te maken die teruggaan in de tijd. Zo blijft het niet alleen bij puzzelen.

De onderwerpen, woorden, afbeeldingen van en persoonlijke vragen over vroeger in de boekjes roepen herinneringen op en geven mensen met dementie weer een verhaal.

Want wat mensen met dementie nog graag doen, is praten over hun jeugdige jaren. Zo doen ze weer mee… en dat is goed voor hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

samenwerking

Klessebasjes en de Vreugdefabriek willen elkaar met name ondersteunen op het gebied van promotie en reclame. Hiervoor zullen we niet alleen gebruik maken van onze websites, maar ook van Facebook, Instagram en Linkedln.

Daarnaast zullen we ook in onze nieuwsbrief regelmatig iets vertellen over deze samenwerking.

Met deze samenwerking willen we onze activiteiten onder de aandacht brengen bij o.a. ouderenzorg organisaties. En niet alleen bij woonzorgcentra, verpleeg- en verzorgingshuizen. Maar ook bij familieleden en mantelzorgers van mensen met dementie.

Benieuwd naar Klessebasjes? Kijk dan op www.klessebasjes.nl voor meer informatie.

Actie

Met de couponcode kb-vreugdefabriek ontvangt u 10% korting op uw bestelling van de (woord)puzzels.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?