Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

de krasse knarren show was in tilburg

jun 12, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

De Krasse Knarren Show was afgelopen week te zien in Tilburg. Met deze interactieve show traden we op voor de bewoners van Villa Maria. Een prachtige locatie van zorgorganisatie Stepping Stones.

In de prachtige kapel werd het al vroeg druk. Voordat we de laatste flightcase met apparatuur binnen hadden staan, zaten er al mensen te wachten op onze show.

de krasse knarren show

Feest

Na het optreden van onze MP3 accordeonist draaiden we een korte bingo. Want het was wel duidelijk dat de mensen hier echt zin hadden in…. muziek. Daarom begonnen we direct met de eerste verzoekjes en werd de eerste foxtrot gedanst.

Ook werd er gezellig meegedeind op de walsjes die we draaiden. Daarbij werd er vrolijk meegezongen en ingehaakt. Kortom feest vanaf de eerste minuut.

Entertainment

Met het rad van de muziek deed het publiek enthousiast mee. Bekende Hollandse hits als Meisjes met rode haren, Kufstein en Alle duiven op de dam kwamen voorbij.

Na een demonstratie van de klompendans namen we de bewoners mee naar Mexico. Met ruim vijftig sambaballen klonk het lied “Mexico” van de Zangeres Zonder Naam echt fantastisch. Dit dankzij de geweldige akoestiek van deze bijzondere locatie.

krasse knarren show

Finale

De show van anderhalf uur vloog voorbij. Ook hier moesten we weer afscheid nemen van een geweldig publiek. Maar dat deden we niet zonder een grote polonaise als toegift. Daarna een hartverwarmend applaus en veel welgemeende, lieve bedankjes.

Kortom, de Krasse Knarren Show was ook in Tilburg een enorm succes. Graag bedanken wij iedereen voor deze gezellige middag. We komen graag nog een keer terug.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?