Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Dagbesteding helemaal uit zijn dak

jun 28, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Dagbesteding Eben Haëzer in Amsterdam had vorige week de Up & Down Discoshow geboekt. En dat hebben ze geweten.

Onze dj’s met een verstandelijke beperking zorgden ook hier voor een geweldig feest. In een volle zaal genoot het publiek van een middag met muziek en fantastische acts.

Al bij het eerste nummer werd de polonaise ingezet, het feest kon beginnen. Zowel het publiek als de dj’s hadden er heel veel zin in.

dagbesteding

On the Road

Dj’s Vincent, Brian en Berrie waren al vroeg vertrokken voor het optreden. In de taxi-bus werden zij begeleid door onze vrijwilligster Suzanne. Tijdens de rit werd de show nog even doorgenomen, maar vooral veel chips gegeten.

Om alle apparatuur op te bouwen was dj Jan de Wit met de bus van de Vreugdefabriek meegereden. Jan heeft geleerd hoe hij de apparatuur moet aansluiten, daarom zijn we heel blij met deze techneut.

dagbesteding

Het dak eraf

Tijdens de show draaiden we twee zelf gemixte medleys. Met onder andere muziek van Queen, The Rolling Stones, Abba en Michael Jackson. Hierbij waren de dj’s gekleed als deze wereldberoemde artiesten.

Bij de Hollandse hits- mix gingen zowel de dj’s als het publiek helemaal los. Kortom, bij dagbesteding Eben Haëzer ging het dak er helemaal af.

Met het optreden van anderhalf uur wisten onze dj’s met hun muziek en acts de mensen een fantastische middag te bezorgen. Als het aan de bezoekers had gelegen, had de show nog wel een uur langer mogen duren.

Maar zoals altijd kwam ook hier weer een einde aan een hele gezellige middag. Volgens de mensen uit het publiek en de organisatie moeten we weer snel terugkomen. 

Graag willen wij de organisatie bedanken voor de fijne samenwerking en de heerlijke lunch. En natuurlijk het geweldige publiek, bedankt allemaal.

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?