Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Elvis Presley was even terug op aarde

jul 2, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Elvis Presley wie kent hem niet? De muziek van deze wereldster wordt na zestig jaar nog steeds gedraaid. In 1977 overleed deze zanger, maar afgelopen week was The King of Rock and Roll voor heel even live te zien in Hoorn.

Met ons programma Plaat op Maat waren wij bij de Vijzelmolen, hier wonen en werken ouderen met een verstandelijke beperking. In de ruimte van dagbesteding Koetelhoekie vond het optreden plaats voor een groep van dertig bewoners.

Terwijl we nog bezig waren met het opbouwen van de apparatuur, kwamen de mensen al naar binnen. Bij de soundcheck werd er al gedanst en meegezongen.

Elvis Presley

Niet alleen de verzoeknummers, maar ook de Hollandse hits deden het hier prima. Heerlijk om te zien hoe de mensen genoten en meezongen, wat een geweldige stemming.

Bij deze show hebben we diverse korte acts van bekende artiesten. Dit keer werd dit heel spontaan overgenomen door iemand van de begeleiding.

Met heel veel enthousiasme trad deze dame voor heel even in de huid (cape) van niemand minder dan Elvis Presley. Mede door de swingende heupen en een geweldige playback stem was deze beroemde wereldster weer heel even op aarde. De mensen in de zaal vonden het, net als wij fantastisch.

elvis presley

Nog een optreden

Na de geweldige show van Elvis Presley bood een bewoner aan om een nummer “live” te zingen. Als fan van Peter Koelewijn zong hij het bekende nummer Kom van dat dak af. Klik hier voor de beelden.

Het publiek ging helemaal los en zong luidkeels mee uit volle borst. Daarnaast werd er ook nog gedanst door de mensen, de tent stond op zijn kop.

Zoals altijd ging hier de tijd veel te snel voorbij. Volgens de bewoners hadden we nog wel een uurtje door mogen gaan. En… we MOETEN absoluut snel weer terugkomen.

Graag willen wij de organisatie bedanken voor de fantastische lunch en fijne samenwerking. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

In ons gastenboek kunt u een review lezen over dit optreden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?