Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

talenten ontdekt bij de Heedoemeeesjooow

sep 6, 2022 | Nieuws | 2 reacties

Talenten worden niet alleen ontdekt bij bekende tv programma´s zoals Idols en Holland´s Got Talent . Maar ook tijdens de interactieve muziekshows van de Vreugdefabriek.

Zo waren wij onlangs met de Heedoemeesjooow voor een optreden bij de Hucht in Wageningen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking die wel van een feestje houden. Zo ook tijdens de afsluiting van de vakantieweek.

talenten

Wat een feest

Tijdens de warming up deed het gehele publiek direct spontaan mee. De dansvloer bleef constant gevuld met dansende en feestende mensen. Niet alleen de Hollandse meezingers, maar ook de Top 40 hits deden het prima op deze locatie.

Daarnaast speelden we diverse spelletjes met het publiek en ontvingen de winnaars leuke prijzen. Met dit programma vol muziek en entertainment wisten we de mensen ruim twee uur te vermaken. Bovendien werd het publiek ook nog verrast met een spontaan optreden van twee bewoners.

Talenten

Dat er bij de Hucht in Wageningen echte talenten wonen is ons wel duidelijk geworden. Met het liedje de Muzikant wist Florie als een echte zangeres het publiek volledig te verrassen. Het leek er zelfs op dat zij het nummer beter zong dan Django Wagner, de zanger van dit lied.

Andre Hazes

Bloed, Zweet en Tranen werd perfect gezongen door Keesje. Hij kroop voor heel even in de huid van Hazes. Net als de echte Andre Hazes vergat hij een enkele keer de tekst, kortom een perfecte imitatie. En dat zonder drank.

Wij zijn er trots op om deze talenten in onze show te hebben zien optreden. Het feest hebben we afgesloten met de laatste verzoeknummers en een polonaise. Bovendien heeft het publiek met ons afgesproken dat we volgend jaar weer terugkomen.

2 Reacties

 1. SvH

  Goed bezig!!

  Trots op jullie!!!

  ~S

  Antwoord
  • Jan Vos

   Dank je wel.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?