Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De cliënten van zorginstelling vermaakten

nov 19, 2019 | 0 Reacties

De cliënten van zorginstelling ’s Heeren Loo in Geldermalsen vierden feest. Daarom kwamen zij naar de grote zaal voor de Heedoemeesjooow. Bij de zogenaamde Warming Up deden zij direct spontaan mee. Maar ook werd er vrolijk meegezongen bij de muziek van onze dj Leo.

SPELLETJES

Naast het draaien van muziek speelden onze entertainers ook spelletjes met het publiek. Tijdens dit stuk entertainment werden de mensen prima vermaakt. Uiteraard hadden we ook deze dag alleen maar winnaars. Daarmee werd onze voorraad prijzen behoorlijk uitgedund. Echter de blijdschap van de mensen is voor ons de echte hoofdprijs.

FEEST

Het werd deze middag echt een geweldig feest voor de cliënten van deze zorginstelling. Glunderende gezichten, een glimlach, dansende mensen. Bovendien kregen we spontane artiesten vanuit het publiek. Zij zongen mee op hun favoriete hits zoals Henk Wijngaard en Dorus.

FINALE

Met een polonaise namen we afscheid van het publiek. Tijdens deze polonaise ontving iedereen een button en het felbegeerde Heedoemeesjooow diploma. Hiermee kwam er weer een einde aan een gezellige middag. Niet alleen de cliënten hebben genoten, maar ook de begeleiding en vrijwilligers vonden het een groot succes. Kijk voor hun reactie in ons gastenboek.

PRIJSWINNAAR

Dit optreden werd geheel gesponsord door Onwijs, de producent van de Belevenistafel. Tijdens een beurs voor de zorg had ’s Heeren Loo bij de stand van Onwijs meegedaan met een prijsvraag. Deelnemers aan deze prijsvraag konden onder andere een optreden van de Vreugdefabriek winnen.

Graag willen wij Gerdi van de afdeling recreatie bedanken. En natuurlijk ook de vrijwilligers en begeleiders kei bedankt. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar de leverancier van de Belevenistafel, Onwijs uit Oude Tonge. Kijk hier voor de video. 

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?