Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Sinterklaastour was een succes

dec 7, 2019 | 0 Reacties

De Sinterklaastour van de afgelopen week was echt een succes. Met drie optredens hadden we een paar drukke dagen voor de boeg. Bovendien hebben we heel wat kilometers afgelegd met onze bus.

THEMAFEEST SINTERKLAAS

Ons Sinterklaas-programma is een interactieve show met veel muziek en entertainment. Dit programma is voor zowel de ouderen als de gehandicaptenzorg inzetbaar. Iedere show wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van het publiek. Bij ieder optreden worden de bezoekers constant betrokken door onze entertainers. Bijvoorbeeld met het Zwarte Pietjes werpspel, cadeautjes stapelen en ……. de enige echte Sinterklaas Bingo. En natuurlijk heel veel Sinterklaasmuziek van onze dj Piet en accordeon Piet. Wilt u een keer iets anders dan een doorsnee Sinterklaas-feest? Dan is deze show een goede keuze.

WAAR ZIJN WE GEWEEST?

Met de Sinterklaastour begonnen we bij zorginstelling Viva in Heemskerk. De senioren van dit verpleeghuis hebben genoten van ons Sinterklaas-programma. Tijdens de show werd er zelfs gedanst en vooral veel gelachen. Volgens het publiek en organisatie mogen we volgend jaar weer terugkomen. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Kijk in ons gastenboek voor de reacties.

Vervolgens stond een dag later een optreden in Terneuzen gepland. Bij zorgcentrum Bachten Dieke traden we op in de Brasserie. Net als de dag ervoor werd het ook hier een vrolijke boel. Naast de bekende Sinterklaasliedjes was hier zelfs de vraag naar Rock & Roll muziek. Zo flexibel als we zijn, draaide onze dj piet ook dit verzoekje. Net als in Heemskerk gaat de organisatie ons voor de volgende Sinterklaas boeken.

De laatste show stond gepland bij zorgcentrum Vremdieke in Hoek. Voor de (dementerende) ouderen werd het net als bij de vorige locaties een prachtig feest. Vooral de oude Sinterklaasliedjes deden het hier goed. In de zaal zat een tweeling van maar liefst 95 jaar. Naast de muziek, genoten deze dames enorm van de Sinterklaas Bingo. Maar net als bij de andere optredens kwam ook hier weer een einde aan een gezellige middag.

We willen iedereen bedanken voor de gezellige dagen, de prima ontvangst en het applaus. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer. Tot de volgende Sinterklaastour.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?