Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Statiegeldactie AH levert een mooi bedrag op

dec 9, 2019 | 0 Reacties

De statiegeldactie van AH heeft een mooi resultaat opgeleverd voor de Vreugdefabriek. Daarom kunnen we spreken van een groot succes. In de maand november konden klanten van de AH Druten hun statiegeld doneren aan onze stichting.

DOEL VAN DEZE ACTIE

Op dit moment zijn we hard aan het sparen voor een nieuwe geluidsinstallatie. Onze huidige apparatuur willen wij komend jaar gaan vervangen. Dit is hard nodig voor onze shows en activiteiten. Daarmee willen we ook in de toekomst, onze kwaliteit garanderen.  Bovendien willen we ook nieuw decormateriaal aanschaffen.

SUPERMARKTOPTREDEN

Op zaterdag 9 november trad dj Achmed op bij de Albert Heijn in Druten. Hij is dj bij de Up & Down Discoshow en zorgde voor gezellige muziek. Daarmee wist hij de klanten muzikaal te verwelkomen. Hiermee wist hij ook veel lege flessen binnen te halen. Achmed werd hierbij geholpen door vrijwilliger Wesley. 

MOOI RESULTAAT

De statiegeldactie van AH heeft een mooi resultaat opgeleverd voor onze stichting. Uit handen van manager Wilfried Cobussen ontvingen wij een cheque van maar liefst  € 248,05 voor onze stichting.

Uiteraard zijn wij hier ontzettend blij mee. Daarom willen wij alle gulle klanten bedanken voor hun donatie. Ook Wilfried en zijn personeel heel erg bedankt voor de medewerking.

Wat ons betreft….. heel graag tot een volgende actie. En nogmaals dank u wel.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?