Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Mupla verpakkingen is bezorgd om de Vreugdefabriek

dec 17, 2019 | 0 Reacties

Mupla verpakkingen heeft het beste met onze stichting voor. Daarom schonk eigenaar Harry Mulder ons een complete set winterbanden. Bovendien zijn de banden al gemonteerd op prachtige velgen.  Hiermee kunnen we de komende winters veilig de weg op. Immers onze shows zijn ook in de winter te boeken. Dus laat de sneeuw maar komen.

MUPLA VERPAKKINGEN

Het bedrijf Mupla  bestaat al meer dan dertig jaar. En is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendere verpakkingsgroothandels in Nederland. Service en kwaliteit staan bij dit bedrijf voorop. Bovendien wordt er echt meegedacht met de klant door het enthousiasme team in Beneden Leeuwen.

VEILIGHEID

Harry weet als geen ander dat winterbanden een must zijn. Iedere dag is zijn chauffeur onderweg met de grote bus. Daarmee worden onder andere verpakkingsmaterialen en dozen vervoerd. Ook wanneer de weersomstandigheden minder gunstig zijn. Daarom is het voor Harry logisch dat ook hun bus voorzien is van winterbanden.

WINTERTIJD

Dankzij dit bedrijf kunnen wij de komende tijd weer veilig op pad. Voor zowel de gehandicapten als de ouderenzorg in Nederland bieden wij de juiste muziek en entertainment. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere: De Krasse Knarren Show en de Heedoemeesjooow . Maar ook de Belevenistafel en de Buttons workshop.

Graag willen wij Mupla verpakkingen enorm bedanken voor dit mooie gebaar. We wensen jullie hele fijne kerstdagen en alvast een Vreugdevol 2020.

 

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?